plenfrdehukoruskuk

  81 30 70 370   692 11 99 61   692 11 98 61   692 11 85 48

Pizza

Płatnośc gotówką lub kartą.

 

Lp. Nazwa pizzy Rozmiar 32 cm Rozmiar 42 cm
1. SAMI SWOI ( sos, ser) *1,7 15 Pln 25 Pln
2. STUDENCKA ( sos, ser, pieczarki, szynka, cebula)*1,7 18 Pln 28 Pln
3. FARMERSKA ( sos, ser, boczek, kiełbasa*, pomidor, papryka świeża)*1,7 21 Pln 31 Pln
4. ZRÓB TO SAM (sos, ser + 3 składniki dowolne) 20 Pln 30 Pln
5. GYROS ( sos, ser, gyros drobiowy, papryka świeża, cebula, ogórek zielony)*1,7
22 Pln 32 Pln
6. SKRZYDEŁKO CZY NÓŻKA ( sos, ser, kurczak, kukurydza, pomidor, ananas)*1,7 22 Pln 32 Pln
7. WEGETARIAŃSKA (sosj, ser, kukurydza, pomidor, papryka. oliwki czarne, cebula)*1,7 19 Pln 29 Pln
8. CHŁOPAKI NIE PŁACZĄ (sos, ser, papryka peperoni, salami, czosnek, kurczak)*1,7 21 Pln 31 Pln
9. FIFTY/FIFTY (sos, ser, dwie połowy różnych pizz) 22 Pln 32 Pln
10. MORSKA UCZTA (sos,ser, owoce morza)*1,4,7
23 Pln 33 Pln
11. MICHAPYCHA ( sos, ser, szynka, kurczak, pomidor, boczek, pieczarki)*1,7 24 Pln 34 Pln
12. GRECKA (sos, ser, cebula czerwona, oliwki czarne, pomidor, ogórek zielony, bazylia)*1,7 20 Pln 30 Pln

Sos: Pomidory krojone,olej,woda,przyprawy

Gyros: Filet z kurczaka 100%, olej, przyprawy

Salami: mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, mięso wołowe, sól, przyprawy w tym gorczycę, paprykę chili, aromaty, ekstrakty przypraw, cukier, glukoza, dekstroza, przeciwutleniacze: izoaskorbinian sodu, kwas cytrynowy, substancja konserwująca: azotyn sodu, kultury starterowe, Do wytworzenia 100 g produktu zużyto 115 g mięsa wieprzowego i 20 g mięso wołowego, pomidor świeży, kukurydza konserwowa (kukurydza, woda, cukier, sól)

Szynka: szynka rubinowa (mięso wieprzowe (80%), woda, sól, stabilizator (E451), glukoza, błonnik pszenny, substancja zagęszczająca (E407a), wzmacniacz smaku (E621), białko wieprzowe kolagenowe, przeciwutleniacz (E316), aromat, substancja konserwująca (E250), papryka, kukurydza

Boczek: boczek wieprzowy (96%), sól, białko wieprzowe kolagenowe, dekstroza, regulatory kwasowości: dwuoctan sodu, cytrynian sodu, węglany sodu, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu, cebula świeża, papryka świeża

Kiełbasa: mięso wieprzowe 94%, woda, sól, skrobia ziemniaczana, przyprawy (w tym seler, soja), czosnek, cukier, stabilizatory: trifosforany, difosforany, regulator kwasowości: cytrynian sodu; wzmacniacz smaku:E621, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu

Owoce morza: 

 

DOSTAWA NA TERENIE : LUBLINA gratis, Oś. BOREK gratis, ŁUSZCZÓW, WÓLKI LUBELSKIEJ gratis, DŁUGIEGO gratis, ŚWIDNIKA dopłata,  

 

Minimalna kwota zamówienia 35 Pln ( kierowca posiada przy sobie 20 Pln )

NAPOJE:

Coca - cola 0,5 L 5 Pln/szt
Fanta 0,5 L 5 Pln/szt
Sprite 0,5 L 5 Pln/szt
 Cola 0,5 L 2 Pln/szt
Woda gazowana/niegazowana 0,5 L 2 Pln/szt

 

ALERGENY POKARMOWE
* - Wszystkie nasze dania mogą zawierać następujące alergeny wraz z ich pochodnymi lub śladowe ilości alergenów w półprodukatach z których zostaja przygotowane:

SUBSTANCJE ZAWIERAJĄCE ALERGENY:
1. Zboża zawierające gluten (tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, kamut lub
ich szczepy hubrydowe) i produkty pochodne
2. Skorupiaki i produkty pochodne
3. Jajka i produkty pochodne
4. Ryby i produkty pochodne
5. Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
6. Soja i produkty pochodne
7. Mleko i produkty pochodne
8. Orzechy tj. migdały (Amygdalus communis L), orzechy laskowe (Corylus
avellana), orzechy włoskie (Juglans regia), nerkowce (Anacardium
occidentale), orzechy pekan (Carya illinoiesis/Wangenh/K.Koch), orzechy
brazylijskie (Bertholletia exelsa), pistacje (Pistacia vera), orzechy makadamie
lub orzechy Queensland (Macadamia ternifolia) i produkty pochodne
9. Seler zwyczajny i produkty pochodne
10. Gorczyca i produkty pochodne
11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
12. Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/l w
przeliczeniu na SO2
13. Łubin i produkty pochodne
14. Mięczaki i produkty pochodne

*Przy alergiach na owoce i warzywa są to uczulenia miejscowe i najczęściej po warzywach surowych.

ALERGENY POKARMOWE
mogące występować w posiłkach :mleko krowie i jego przetwory, jajka kurze, orzechy (najbardziej ziemne), kakao, soja, ryby i skorupiaki, mięso (najczęściej wieprzowina i wołowina), gluten (produkty glutenowe, np. Pszenica,żyto, jęczmień), owoce* (najczęściej cytrusy, np. mandarynki,pomarańcze, kiwi, banany oraz truskawki i jabłka – głównie surowe w alergiach krzyżowych z alergią na pyłki), warzywa* (najczęściej seler, pomidor,marchewka – głównie surowa, ale w alergiach krzyżowych z alergią na pyłki), glutaminian sodu w gotowych daniach i kostkach rosołowych, azotyn sodu w wędlinach, wędliny oraz wysokoprzetworzone sery żółte i topione

 

 ZAMÓWIENIA ONLINE :

pyszne     pizzaportal