plenfrdehukoruskuk

  81 30 70 370   692 11 99 61   692 11 98 61   biuro@michapycha.pl

Pizza

Płatnośc gotówką lub kartą.

!!! UWAGA ZMINA CEN !!! od 05.02.2023

Lp. Nazwa pizzy Rozmiar 32 cm Rozmiar 42 cm
1. SAMI SWOI ( sos, ser) *1,7 24 Pln 35 Pln
2. STUDENCKA ( sos, ser, pieczarki, szynka, cebula)*1,7 27 Pln 38 Pln
3. FARMERSKA ( sos, ser, boczek, kiełbasa*, pomidor, papryka świeża)*1,7 30 Pln 41 Pln
4. ZRÓB TO SAM (sos, ser + 3 składniki dowolne) 29 Pln 40 Pln
5. GYROS ( sos, ser, gyros drobiowy, papryka świeża, cebula, ogórek zielony)*1,7
31 Pln 42 Pln
6. SKRZYDEŁKO CZY NÓŻKA ( sos, ser, kurczak, kukurydza, pomidor, ananas)*1,7 31 Pln 42 Pln
7. WEGETARIAŃSKA (sosj, ser, kukurydza, pomidor, papryka. oliwki czarne, cebula)*1,7 30 Pln 41 Pln
8. CHŁOPAKI NIE PŁACZĄ (sos, ser, papryka peperoni, salami, czosnek, kurczak)*1,7 31 Pln 42 Pln
9. FIFTY/FIFTY (sos, ser, dwie połowy różnych pizz) 32 Pln 43 Pln
10. MORSKA UCZTA (sos,ser, owoce morza)*1,4,7
32 Pln 43 Pln
11. MICHAPYCHA ( sos, ser, szynka, kurczak, pomidor, boczek, pieczarki)*1,7 33 Pln 44 Pln
12. GRECKA (sos, ser, cebula czerwona, oliwki czarne, pomidor, ogórek zielony, bazylia)*1,7 29 Pln 40 Pln

Sos: Pomidory krojone,olej,woda,przyprawy

Gyros: Filet z kurczaka 100%, olej, przyprawy

Salami: mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, mięso wołowe, sól, przyprawy w tym gorczycę, paprykę chili, aromaty, ekstrakty przypraw, cukier, glukoza, dekstroza, przeciwutleniacze: izoaskorbinian sodu, kwas cytrynowy, substancja konserwująca: azotyn sodu, kultury starterowe, Do wytworzenia 100 g produktu zużyto 115 g mięsa wieprzowego i 20 g mięso wołowego, pomidor świeży, kukurydza konserwowa (kukurydza, woda, cukier, sól)

Szynka: szynka rubinowa (mięso wieprzowe (80%), woda, sól, stabilizator (E451), glukoza, błonnik pszenny, substancja zagęszczająca (E407a), wzmacniacz smaku (E621), białko wieprzowe kolagenowe, przeciwutleniacz (E316), aromat, substancja konserwująca (E250), papryka, kukurydza

Boczek: boczek wieprzowy (96%), sól, białko wieprzowe kolagenowe, dekstroza, regulatory kwasowości: dwuoctan sodu, cytrynian sodu, węglany sodu, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu, cebula świeża, papryka świeża

Kiełbasa: mięso wieprzowe 94%, woda, sól, skrobia ziemniaczana, przyprawy (w tym seler, soja), czosnek, cukier, stabilizatory: trifosforany, difosforany, regulator kwasowości: cytrynian sodu; wzmacniacz smaku:E621, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu

Owoce morza: 

 

DOSTAWA NA TERENIE : LUBLINA gratis, Oś. BOREK gratis, ŁUSZCZÓW, WÓLKI LUBELSKIEJ gratis, DŁUGIEGO gratis, ŚWIDNIKA dopłata,  

 

Minimalna kwota zamówienia 35 Pln ( kierowca posiada przy sobie 20 Pln )

NAPOJE:

Coca - cola 0,5 L 5 Pln/szt
Fanta 0,5 L 5 Pln/szt
Sprite 0,5 L 5 Pln/szt
 Cola 0,5 L 2 Pln/szt
Woda gazowana/niegazowana 0,5 L 2 Pln/szt

 

ALERGENY POKARMOWE
* - Wszystkie nasze dania mogą zawierać następujące alergeny wraz z ich pochodnymi lub śladowe ilości alergenów w półprodukatach z których zostaja przygotowane:

SUBSTANCJE ZAWIERAJĄCE ALERGENY:
1. Zboża zawierające gluten (tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, kamut lub
ich szczepy hubrydowe) i produkty pochodne
2. Skorupiaki i produkty pochodne
3. Jajka i produkty pochodne
4. Ryby i produkty pochodne
5. Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
6. Soja i produkty pochodne
7. Mleko i produkty pochodne
8. Orzechy tj. migdały (Amygdalus communis L), orzechy laskowe (Corylus
avellana), orzechy włoskie (Juglans regia), nerkowce (Anacardium
occidentale), orzechy pekan (Carya illinoiesis/Wangenh/K.Koch), orzechy
brazylijskie (Bertholletia exelsa), pistacje (Pistacia vera), orzechy makadamie
lub orzechy Queensland (Macadamia ternifolia) i produkty pochodne
9. Seler zwyczajny i produkty pochodne
10. Gorczyca i produkty pochodne
11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
12. Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/l w
przeliczeniu na SO2
13. Łubin i produkty pochodne
14. Mięczaki i produkty pochodne

*Przy alergiach na owoce i warzywa są to uczulenia miejscowe i najczęściej po warzywach surowych.

ALERGENY POKARMOWE
mogące występować w posiłkach :mleko krowie i jego przetwory, jajka kurze, orzechy (najbardziej ziemne), kakao, soja, ryby i skorupiaki, mięso (najczęściej wieprzowina i wołowina), gluten (produkty glutenowe, np. Pszenica,żyto, jęczmień), owoce* (najczęściej cytrusy, np. mandarynki,pomarańcze, kiwi, banany oraz truskawki i jabłka – głównie surowe w alergiach krzyżowych z alergią na pyłki), warzywa* (najczęściej seler, pomidor,marchewka – głównie surowa, ale w alergiach krzyżowych z alergią na pyłki), glutaminian sodu w gotowych daniach i kostkach rosołowych, azotyn sodu w wędlinach, wędliny oraz wysokoprzetworzone sery żółte i topione

 

 ZAMÓWIENIA ONLINE :

pyszne     pizzaportal